Komerčné články

Ako namontovať radiátory do novostavby či po rekonštrukcii?

Radiátory môžeme zaradiť do podobnej kategórie ako napríklad elektrické či vodovodné rozvody. Ich hodnotu a dôležitosť si často uvedomíme až vtedy, keď zrazu prestanú fungovať. Aj pri kúrení je preto lepšie myslieť dopredu a vyhnúť sa akýmkoľvek komplikáciám. Radšej vsadiť na kvalitu, a to aj pri novostavbách či rekonštrukciách.

Spodné či bočné pripojenie?

Pri výbere radiátorov si všimnite, aké pripojenie je v rámci interiéru k dispozícii. Hovoríme o spodnom pripojení, prípadne o bočnom (ľavé či pravé, prípadne stredné). Podľa toho si môžete následne zvoliť konkrétne riešenie pri voľbe radiátoru do svojho bytu či domu. Ďalej je fajn voliť overené a kvalitné značky a typy radiátorov, ako napríklad overené radiátory KORADO, predstavujúce obľúbenú voľbu mnohých zákazníkov. 

Nekomplikujte si život 

Pri výbere a inštalácii radiátorov do novostavieb či pri komplexnej rekonštrukcii platí pravidlo, že v jednoduchosti a priamočiarosti môže byť krása. Netreba si zbytočne komplikovať život a vymýšľať to, čo už bolo vymyslené. V praxi to znamená nasledovné – stavte radšej na kvalitu a majte pokoj na dlhé roky. Nikomu sa nechce riešiť časté zavzdušnenie radiátorov či ich nepríjemné zvuky, prípadne poruchy. Ak si zvolíte povedzme radiátor KORADO 1200×600, budete mať vybavené na dlhé roky dopredu. 

Ideálne mimo sezóny

A ešte jedna dobrá rada na záver. Výmenu či inštaláciu radiátorov je lepšie realizovať mimo vykurovacej sezóny, nie je to však nevyhnutné. Dôležité je mať v prvom rade správny radiátor, postup i nástroje. Sortiment ponúkne e-shop Termoobchod.sk, samotnú inštaláciu už zvážte podľa toho, či si na ňu trúfate, resp. máte skúsenosti, alebo na to privoláte odborníka. Hlavne, aby radiátor fungoval podľa vašich predstáv a bez akýchkoľvek neželaných problémov.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button